Zárva vagyunk

2020. március 14.
Tappancs zárva

A menhelyen élő kutyákat és cicákat minden körülmények között el kell lássuk. Az életterüket ki kell takarítani , meg kell őket etetni, a gyógyszereket kiosztani, az egészségüket megőrizni, a tanyát rendben tartani. 

A körülményekre való tekintettel a látogatók, a dolgozóink és a menhely működésének biztonsága érdekében a menhelyen a látogatás bizonytalan ideig szünetel.

A jelenleg folyamatban lévő örökbefogadásokhoz a megbeszélt időpontokra még jöhetnek a látogatók, a továbbiakban az örökbefogadáshoz szükséges látogatások egyeztetése telefonon, szigorú időbeosztással történik. 

Kérjük a rendszeres és eseti támogatóinkat, hogy adományaikkal továbbra is biztosítsák a menhely fenntartását. Az eledeladományokat a mai napon (2020. március 14.) a Fressnapf és a Rókusi krt-i Tescoban át tudják adni (a későbbiekben a gyűjtések is valószínű szünetelni fognak).

Akik eddig eledellel segítették a munkánkat, kérjük, ezután, ha a lehetőségeik engedik, SMS (vagy banki) adománnyal járuljanak hozzá az állatok ellátásához.

  • Adhatvonal: 13600 hívása és a kód: 38, vagy SMS a 13600 számra, SMS szövege: 38
  • Bankkártyás adakozás.
  • Számlaszámunk: UniCredit Bank 10918001-00000019-48600008

 

A menhely a támogatók adományaiból tud működni.

Köszönjük a megértés, és bízunk a segítő együttműködésben!

További információk.

Hozzászólások