Tartós adományozás a Thot-Soft 2002 Kft. felajánlásában

2019. november 22.
Féreghajtók kiosztása a heti kutyasétáltatás közben

A közelmúlt segítségkérő felhívásainkra a magánemberek felajánlásai mellett a Thot-Soft 2002 Kft. tulajdonosa, Magyar Ferenc is felajánlotta a segítségét. Egy felhőszolgáltatásokat is kínáló szoftverfejlesztő cég révén a működésünket évi 400.000 Ft pénzadománnyal tudja leghatékonyabban segíteni.

A 2019. évi támogatás már meg is érkezett a bankszámlánkra. A tartós adományozási szerződés keretein belül legalább további 3 éven át számíthatunk erre a kiemelkedően magas anyagi támogatásra. Közhasznú civil szervezettel kötött tartós adományozási szerződés az adakozó vállalkozásnak lehetőséget biztosít arra, hogy adózás előtti eredményét a tárgyévi adomány összegének 20+20%-val csökkenthesse.

Alapítványunk számára ez a tartós adományozási szerződés hatalmas biztonságot jelent, mert a bevételek és kiadások tervezésénél már nemcsak az állandó támogatóink által havonta juttatott adományokra, hanem erre az összegre is számíthatunk.

Hálásan köszönjük a Thot-Soft 2002 Kft. nagylelkű felajánlását, melyet a Tappancstanyán élő kutyák és cicák ellátása során szükséges gyógyszerek és vakcinák beszerzésére fordítunk.

Az egyik alapelvünk, hogy a gondozásunk alatt álló mentett állatok megkapjanak minden szükséges gyógykezelést, és minden kötelező és ajánlott védelemben rendszeresen részesüljenek. Ilyen ajánlott megelőző védelem a kombinált oltás és annak évenkénti ismétlése, a bolhák, kullancsok és a szívféreg elleni havi kezelés. Védenceink egészsége és biztonsága a legfontosabb a számunkra. Köszönjük a Thot-Soft 2002 Kft-nek, hogy ebben a törekvésünkben segítséget nyújt.

Kapcsolódó jogszabályok:

  • Civil törvény tartós adományozás fogalma (2§ (27) bekezdés)
  • Tao törvény az adóalap-csökkentési lehetőség (6§ (1) bekezdés za. pont)

 

 

Címkék

Hozzászólások