Ivartalanítási kampány Szegeden

2021. március 12.
Kutya-macska ivartalanítási kampány Szeged

2021.03.11: a rendelkezésünre álló ivartalanítási keret betelt. Új jelentkezőket már nem tudunk fogadni! Köszönjük a megértést.

A kampányban 169 állat (68 kutya és 101 cica) ivartalanítására nyílt lehetőség. Köszönjük az együttműködő rászoruló gazdák felelős hozzáállását.

2021.03.01:

A Jeder Tag zählt e.V. támogatásával ivartalanítási kampányt hirdetünk rászorultsági alapon, Szeged és környékén élő kutyák és macskák részére 2021. március hónapban, minimális önrész hozzájárulásával. A jelentkezéseket azonnal fogadjuk.

A gazda által fizetendő önrész:

  • szuka és kan kutyák esetében: 6000 Ft,
  • nőstény és kandúr cicák esetében 4000 Ft

 

Jelentkezés emailben: info [at] tappancs.hu vagy a honlap kapcsolatfelvétel menüpontján. A következő adatokat kérjük megadni:

  • a kutya vagy macska neve, kora,
  • a kutya mikrochip száma (ha van), valamint
  • a gazda neve, lakcíme, telefoni elérhetősége és
  • a rászorultság rövid indoklása.

 

A jelentkezéseket a rendelkezésre álló keret erejéig, a beérkezés sorrendjében és rászorultság alapján fogadjuk be. A jelentkezés a fenti önrész befizetésével válik érvényessé.

A befizetést követően a gazda kiválaszthatja az állatorvosát az akcióban résztvevők közül. Az állat szállításáról a gazda gondoskodik.

Amennyiben a kutyában még nincs mikrochip, akkor a gazda saját költségén azt is behelyezik az ivartalanítással egy időben.

Kérünk minden rászoruló állattartót, hogy mihamarabb jelentkezzen az állataival! Az ivartalanított állatok élete sokkal könnyebb, és a velük való együttélés is sokkal könnyebb. További információk az ivartalanítás helyességéről.

Kérünk minden felelősen gondolkodó állatbarátot, hogy juttassa el a felhívást a környezetükben élő rászoruló állattartóknak. Közösen tehetünk azért, hogy környezetünkben minél kevesebb nemkívánt alom szülessen, és minél kevesebb állat váljék kóborrá.

Korábbi sikeres ivartalanítási akciók eredményei.

Címkék

Hozzászólások