Ivartalanítási kampány Szegeden

2019. május 6.
Kutya-macska ivartalanítási kampány Szeged

2019.06.07: a rendelkezésünre álló ivartalanítási keret az előjelentkezések során betelt. Új jelentkezőket már nem tudunk fogadni! Köszönjük a megértést.

A Jeder Tag zählt e.V. támogatásával ivartalanítási kampányt hirdetünk rászorultsági alapon, Szeged területén élő kutyák és macskák részére 2019. június hónapban, minimális önrész hozzájárulásával. Az előjelentkezéseket azonnal fogadjuk.

A gazda által fizetendő önrész:

  • szuka és kan kutyák esetében: 5000 Ft,
  • nőstény és kandúr macskák esetében 3000 Ft

 

Jelentkezés emailben: info [at] tappancs.szeged.hu vagy a honlap kapcsolatfelvétel menüpontján. A következő adatokat kérjük megadni: a kutya vagy macska neve, kora, mikrochip száma (ha van), valamint a gazda adatai, rászorultság rövid indoklása.

A jelentkezéseket a rendelkezésre álló keret erejéig, a beérkezés sorrendjében és rászorultság alapján fogadjuk be. A jelentkezés a fenti önrész befizetésével válik érvényessé.

A befizetést követően a gazda kiválaszthatja az állatorvosát az akcióban résztvevők közül. Az állat szállításáról a gazda gondoskodik.

Amennyiben a kutyában még nincs mikrochip, akkor a támogatási keret terhére azt is behelyezik az ivartalanítással egy időben.

A támogató német szervezet lehetőséget biztosított arra is, hogy a szegedi elvadult kóbor macskák ivartalanítását végző Utcamacska projekt - Szeged csapatunk kóbor macskákat teljes finanszírozásban ivartalaníttathasson a rendelkezésre álló keret egy kisebb részéből.

Kérünk minden rászoruló állattartót, hogy mihamarabb jelentkezzen az állataival! Az ivartalanított állatok élete sokkal könnyebb, és a velük való együttélés is sokkal könnyebb. További információk az ivartalanítás helyességéről.

Kérünk minden felelősen gondolkodó állatbarátot, hogy juttassa el a felhívást a környezetükben élő rászoruló állattartóknak. Közösen tehetünk azért, hogy környezetünkben minél kevesebb nemkívánt alom szülessen, és minél kevesebb állat váljék kóborrá.

Letöltés: kutya-macska ivartalanítási akció színes és fekete-fehér nyomtatható plakát.

Címkék

Hozzászólások