Zira

Adatok
Státusz
Gazdira talált
Befogadás dátuma
Elvihető (előreláthatóan)
Keverék
keverék
Kora
6 éves
Ivar
Leírás

2019.10.27. Zirának esélyt adott egy család, azonban pár nap alatt mégis visszakoztak. Valószínűleg nem voltak eléggé felkészülve rá, hogy mivel is jár egy  félénk kutyus örökbefogadása, és lássuk be, kicsit türelmetlenek is voltak, hiszen még egy jól szocializált kutyának is több hét kell tényleges beilleszkedéshez. Zira így most visszakerült jól megszokott környezetébe, és reméljük másodjára több sikerrel jár majd.

2018.12.01. Zira sokat fejlődött, de sajnos még mindig nagyon hosszú út vezet ahhoz, hogy egy kiegyensúlyozott boldog kutya legyen. Bár ezt a hosszú utat igen csak le tudná rövidíteni egy saját gazdi, aki minden szabadidejét Zira fejlődésének tudná szentelni. Zirának van már kedvenc gondozója is, akivel nagyon jól ki jön, de egy gazdit nem lehet helyettesíteni. Mindenesetre a pórázon járással már elkezdett ismerkedni, és szerencsére finomságokkal jól motiválható.

Zirát és Zafírt egy szántóföldön találták. Nagyon félősek, egyenlőre csak reménykedhetünk, hogy idővel megbíznak bennünk.

Küllem, egészségi állapot
Ivartalanított
igen
Szín
trikolor
Szőr
rövid
Szívféregteszt
negatív
Viselkedés
Javasolt tartás
lakásban

Történetem a Tappancsnál

Dátum Állapot Megjegyzés
2018-05-26 Gazdit keres
2019-10-27 Gazdira talált
2019-11-08 Gazdit keres
2020-02-27 Gazdira talált