Cirom

Adatok
Státusz
Gazdira talált
Befogadás dátuma
Elvihető (előreláthatóan)
Cica fajtája
Keverék
keverék
Kora
7 éves
Ivar
Leírás

Cirom kálváriája úgy tűnik az új évben is folytatódik. Részletek a macskakalandokban olvasható, de a lényeg, hogy önhibáján kívül ismét a menhely kötött ki.

Cirom továbbra sem kedveli cicatársait, ezért külön éldegél az iroda részben. Szobatisztasággal nincs gond, játékos és szereti a kétlábú látogatókat. Reméljük itt gyorsan el is adja magát, ahol majd szintén egyedüli cicaként élhet tovább.

Cirom majdnem fél év gazdis lét után ismét a menhelyen találta magát. Történetének lényege, hogy egyszer eltűnt, majd szerencsésen hazakerült, azonban viselkedésbeli problémák adódtak, vagyis elfelejtett szobatiszta lenni. Kis idő múlva, volt gazdija mégis úgy döntött, hogy visszahozza a menhelyre. Reméljük gyorsan sikerül neki ismét beilleszkednie az ismerős környezetbe, és viselkedészavara is hamar a múlté lesz.

Cirom, korábban Cirmi allergia miatt került be a menhelyre. Egyenlőre sérelmezi az új szituációt, de azon leszünk, hogy az álomgazdi érkezéséig kiváló átmeneti otthont nyújtsunk a kisasszonynak. Reméljük fáradozásink hamar révbe érnek és megnyílik előttünk is.

Küllem, egészségi állapot
Szín
fehér-cirmos
Ivartalanított
igen
Méret
kicsi
Szőr
rövid
A macskák immunhiányos betegsége (FIV)
pozitív
Macskaleukózis (FeLV)
negatív
Viselkedés
Javasolt tartás
lakásban

Történetem a Tappancsnál

Dátum Állapot Megjegyzés
2019-02-22 Gazdit keres
2019-04-24 Gazdira talált
2019-10-08 Gazdit keres
2019-11-17 Gazdira talált
2020-01-15 Gazdit keres
2020-12-19 Gazdira talált