Bogi

Adatok
Státusz
Gazdira talált
Befogadás dátuma
Elvihető (előreláthatóan)
Cica fajtája
Keverék
keverék
Ivar
Leírás

2022.05.12. Sajnos Bogi ismét nálunk kötött ki. Nem örülhettünk sokáig, hogy sorsa révbe ért, és jó kezekben van. Megváltozott életkörülmények miatt Boginak vissza kellett jönni. Reméljük most csak egy nagy kirándulásnak fogja fel, és nem okoz neki akkora traumát. Most már azonban tényleg egyszer szeretnénk elbúcsúzni tőle, azzal a tudattal, hogy élete végéig egy gondoskodó, biztonságos, szerető családban éli a gazdis macskák gondtalan életét.

2021.12.04. Bogit visszahozták. Mégpedig külföldre költözés miatt. Mindig próbálunk olyan gazdit találni védenceinknek, akik számára egyértelmű, hogyha el is költözik, akkor szeretett kedvencét magával viszi, nem pedig hátrahagyja. Boginál sajnos ez most nem sikerült. Reméljük a következő gazdi már az igazi lesz.

2021.01.24.: Bogi egyik önkéntesünk társasházi udvarában bukkant fel. A fal mellé húzódva próbálta elviselni a dermesztő hideget. Míg visszament megoldást találni a kicsi ügyében, és újra kiment hozzá, már épp az egyik lakó billentette ki a kapun az utcára. Nem a legszebb látványt mutatta magából a kiscica, a feje szőrhiányos, a hátán végig szabályos csíkban hiányzott a szőre, valamint a farka végén volt egy bojtja. A hasa is teljesen kopasz volt. Mint kiderült rühes, és valószínű a gazdája így próbálta meg "kezelni" a kicsi bőrét, amivel nem járt sikerrel, így jobbnak látta útjára bocsátani. Mert biztos volt gazdája ennek a nagyon kezes szeretetgombócnak. Önkéntesünk biztonságba helyezte. Elvitte orvoshoz, kezeltette, mert durva hasmenése volt, mit korábban Zsazsánknak, mikor bekerült. A gondoskodásnak és a megfelelő tápláléknak hála, a kicsi Bogi gyorsan a gyógyulás útjára lépett. A hasmenése is rendeződött és apró pihékben elkezdett visszanőni a szőre. Mire bekerült a menhelyre, szinte rá sem lehetett ismerni a korábban mutatott fotók alapján. És ennél még csak szebb lesz idővel!

Küllem, egészségi állapot
Szín
fekete
Ivartalanított
igen
Méret
közepes
Szőr
rövid
A macskák immunhiányos betegsége (FIV)
negatív
Macskaleukózis (FeLV)
negatív
Viselkedés
Szobatiszta
igen
Javasolt tartás
lakásban
Embereket szereti
igen

Történetem a Tappancsnál

Dátum Állapot Megjegyzés
2021-02-07 Gazdit keres
2021-05-02 Gazdira talált
2021-12-27 Gazdit keres
2022-01-31 Gazdira talált
2022-05-13 Gazdit keres
2022-09-14 Gazdira talált