Zara

Adatok
Státusz
In memoriam
Befogadás dátuma
Elvihető (előreláthatóan)
Keverék
keverék
Ivar
Leírás

2021.07.28. Zara nyirokcsomói megdagadtak, amit először antibiotikummal kezeltük állatorvosi javaslatra, de mivel állapota nem javult, így további vizsgálatokra volt szükség. A diagnózis limfóma, ami Zara állapotát hétről hétről drasztikusan rontotta, így megszületett a döntés, hogy Zarácskát el kell engedni. Zara a sétáltató önkénteseket nagy kedvence volt, és Zara is imádta az embereket. Nagyon különleges kutya volt, aki kitüntetett helyet foglalt el a szívünkben. Most pedig magával vitt egy darabot belőle. Nyugodj békében Zarácska!

Zara jelenlegi lakótársával, Csovival remekül kijön. Önkénteseink nagy kedvence a páros, hiszen nem élnek vissza termetükkel és erejükkel, így igen kellemes őket sétáltatni. Bárkire széles mosolyt villantanak, aki foglalkozik velük egy kicsit. Imádják a dögönyözést, amit meg is érdemelnek, hiszen igazán szeretetre méltó kutyusok.

Zara ismét visszakerült a menhelyre önhibáján kívül. Volt gazdája rossz körülményekbe süllyedt, majd néhány hónap múlva Zarát is hátrahagyta. Zara most már egy élete végéig biztonságot nyújtó, szerető családot szeretne magának, akik kiérdemlik ragaszkodását.

Hát, Istenem...(főleg így, Karácsony táján!) a küllemem nem éppen bizalom gerjesztő! Viszont az énem, a kutyalelkem valami csúcs! Több hetes utcai kóborlás után végre megnyugodhattam egy kicsit, ugyanis bekerültem a Tappancs menhelyére. Az eredeti helyemről, családomról nem tudok semmit, de arra nagyon is emlékszem hogy aludtam itt-ott, ettem ezt-azt és ezek egyáltalán nem voltak az ínyemre. Jelenleg megnyugodtam, kapni fogom sorba a szurikat és azt rebesgetik hogy ivartalanítva is leszek. Na, majd meglátjuk! Türelmesen kivárom a hozzám illő gazdit! Zara nagyon simulékony, nyugodt kutyus. Könnyen beilleszkedik bárhova. Nem agresszív más kutyákkal sem, csak a kinézete elrettentő.Korábban már volt gazdánál, de állandóan elszökött, ezért olyan gazdát szeretnénk neki, aki biztosítani tudná neki a megfelelő fizikai és szellemi lefárasztást, mert akkor nem csinál magának külön programot.

2012.12.03. Zarát december elsején fogadták örökbe, de már vissza is hozták, mert átmászkált a szomszédba.

Küllem, egészségi állapot
Szín
csíkos
Szőr
rövid
Szívféregteszt
negatív

Történetem a Tappancsnál

Dátum Állapot Megjegyzés
2017-08-06 Gazdit keres
2021-08-05 In memoriam