Said

Adatok
Státusz
In memoriam
Befogadás dátuma
Kutya fajtája
Keverék
keverék
Ivar
Leírás

2022.01.26. Said nem szeretett mindenkit, és ezt nem is titkolta, pont ezért volt megtiszteltetés, ha valaki a barátja lehetett. Ennek ellenére talán neki volt a legnagyobb rajongó tábora mind a gondozók, mind az önkéntesek köréből. Rendkívül különleges kutya volt, aki hosszú utat járt be, mire megtalálta igazi otthonát a menhelyen, azon belül is a kitüntetett irodarészben. Tudtuk, hogy ő már sosem lesz örökbeadva, mert ő itt van otthon, és itt van a családja. Bár mindenki tudta, hogy Said már nem lesz sokáig közöttünk, de mikor egyértelmű volt, hogy eljött az idő, mégis mindenkit arcul vágott, amikor el kellett köszönni. Sajnos mégis eljött az idő, és sok-sok ember szívéből magával vitt egy darabot. Köszönjünk Said, hogy a családod lehettünk nyugdíjas éveidre, nyugodj békében az örök vadászmezőkön!

Said 3 évi gazdás lét után a saját otthonából került be a menhelyünkre, mert gazdája nem tudja tovább gondját viselni. Zárkózott természetű, nehezen nyit idegen emberek felé.
Egy gazdás kutya, de annak is határozottnak, következetesnek kell lennie, mert neki is megvan az elképzelése a világ menetéről. Ha valakit elfogad, akkor hűséges, kedves, vajszívű kutya válik belőle, akinek mindene a gazdi.

2010.12.16-án került először gondozásunkba, majd 2011-ben örökbefogadták.

Küllem, egészségi állapot
Ivartalanított
igen
Szín
zsemleszín
Szőr
közepes
Szívféregteszt
pozitív
Viselkedés
Kan kutyákkal barátságos
igen
Szuka kutyákkal barátságos
igen

Történetem a Tappancsnál

Dátum Állapot Megjegyzés
2017-07-31 Örökös lakónk
2022-01-27 In memoriam