Nelson

Adatok
Státusz
In memoriam
Befogadás dátuma
Elvihető (előreláthatóan)
Cica fajtája
Keverék
keverék
Ivar
Leírás

2020.12.07. Nelson sokat betegeskedett már a kezdetek óta, de voltak nagyon bíztató időszakok, amikor már azt hittük nem kell miatta aggódnunk. Sajnos azonban ismét beteg lett, amit egyébként is gyenge szervezete már nem tudott leküzdeni. A gondozók és állatorvos kitartó gondoskodása és ápolása ellenére kicsi Nelson ma itt hagyott minket. Nyugodj békében, Nelsonka!

Niké kölykeinek oltási programja még nem kezdődött el, ezért optimális esetben is még legalább 2 hónapot a menhelyen kell tölteniük, illetve ugyanezen okból még nem látogathatók.

Hosszas egyeztetés és várakozás után sikerült segíteni egy idős bácsinak, ahol már tarthatatlan volt a helyzet a cicák terén. Tőle most 11 cica érkezett gondozásunkba, nőstény és kölyök cicák, hátha ezzel sikerül megakadályozni a kolónia további növekedését. Erről részletesebben a Macskalandokban lehet olvasni. Név szerint Niké és kölykei (Nelson, Nixon, Noel, Normen, Nihil), az anya nélkül érkezett tinédzserek pedig: Triniti, Titó, Trina, Tini és Titi.

Küllem, egészségi állapot
Szín
fekete-fehér
Viselkedés
Javasolt tartás
lakásban
Embereket szereti
igen

Történetem a Tappancsnál

Dátum Állapot Megjegyzés
2020-10-31 Gazdit keres
2020-12-07 In memoriam