Blanka

Adatok
Státusz
In memoriam
Befogadás dátuma
Elvihető (előreláthatóan)
Cica fajtája
Keverék
keverék
Ivar
Leírás

2021.05.10. Blanka az utóbbi időben nem volt jól, és sajnos semmilyen kezelésre nem reagált. Úgy tűnik ismét a szörnyű FIP-pel van dolgunk. Állatorvossal konzultálva Blankát nehéz szívvel, de el kellett engednünk. Nyugodj békében, drága Blanka!

2021.01.05. Blanka sikeresen gazdisodott, azonban gazdája egészségügyi állapota hirtelen megváltozott, és sajnos már nem tudta ellátni, így nem volt más megoldás, Blankának sajnos vissza kellett jönnie a menhelyre. Reméljük hamarosan ismét rámosolyog a szerencse, és hogy az már egy életre szóló gazdisodás lesz a kedves kis öreg hölgynek.

2020.01.18.:Blanka körülbelül 8 éves, kicsit foghiányos, nevéből adódóan nőstény cica, aki végtelenül kedves. Vele Újszegeden a Máv rendelő és a sportcsarnok között lehetett találkozni már jó ideje.  Fiatalok hazavitték, elvitték orvoshoz is, mivel gondolkoztak a befogadásában. Viszont az állatorvos ránézésre esélyesnek látta a FIV vagy a Felv pozitivitást, ezért nem kockáztatták a már meglévő cicájuk egészségét, így átadták a beszállítónak megőrzésre. Ő saját költségén elvégeztette a gyorstesztet, ami szerencsére negatív lett. Ínygyulladásra kapott injekciót, valamint a további gyógyszereit is hozták vele, amit még pár napig kapnia kell, aztán reméljük a legjobbakat. 

Küllem, egészségi állapot
Szín
fekete
Ivartalanított
igen
Méret
közepes
Szőr
rövid
A macskák immunhiányos betegsége (FIV)
negatív
Macskaleukózis (FeLV)
negatív
Viselkedés
Szobatiszta
igen
Javasolt tartás
lakásban
Embereket szereti
igen

Történetem a Tappancsnál

Dátum Állapot Megjegyzés
2020-02-03 Gazdit keres
2020-06-05 Gazdira talált
2021-01-07 Gazdit keres
2021-05-10 In memoriam