Hektor

Adatok
Státusz
Gazdira talált
Befogadás dátuma
Elvihető (előreláthatóan)
Kutya fajtája
Keverék
keverék
Kora
12 éves
Ivar
Leírás

2017.08.12. Hektor volt tappancsos kutya, akinek gazdája külföldre költözik, ezért visszahozta. Ennek módja is hagyott némi kívánnivalót maga után, de ráadásul még az oltásait sem kapta meg. Reméljük Hektornak sikerül újra gazdit találni, de most olyat, aki megfelelően fog róla gondoskodni, és örökre szól.

2013.02.09-én visszakerült a menhelyre. Előző örökbefogadói költözés miatt hozták vissza. Azóta jó nagy kutyus lett belőle. Nagyon játékos, ember centrikus kutya, bár elég neveletlen. Ha fel akarja magára hívni a figyelmet, felugrál. Nagyon aktív, olyannak ajánljuk, aki nagyokat sétálna vele és skat tudna vele játszani.

2012.08.12.: Kukucs, na ki van itt? Csak tudjátok, még két nappal ezelőtt nem voltam ilyen vidám. Akkor kerültem ugyanis az utcára. A tesómmal együtt kartondobozba téve a "gazda" kitett bennünket a Sziki buszvégállomásán. Akkor bezzeg volt nagy riadalom! Nem győztünk pislogni...most hogyan tovább?! De a végállomáson leszálló egyik utas dobozostul együtt hazavitt minket magához. Rá két napra már itt, a Tappancs menhelyén találtuk magunkat. Egyszóval: megmenekültünk! Hű a mindenit! Vagyunk ám itt sokan! És milyen jókat játszunk meg "beszélgetünk" És képzeljétek! Mindannyiuknak ugyanaz volt a sorsuk, mint nekünk.

Küllem, egészségi állapot
Ivartalanított
igen
Szín
fekete
Szőr
hosszú
Szívféregteszt
pozitív
Viselkedés
Javasolt tartás
lakásban és kertben
Embereket szereti
igen

Történetem a Tappancsnál

Dátum Állapot Megjegyzés
2017-08-21 Gazdit keres
2018-05-12 Gazdira talált