Igor

Adatok
Státusz
In memoriam
Befogadás dátuma
Elvihető (előreláthatóan)
Kutya fajtája
Keverék
keverék
Ivar
Leírás

2023.01.09. Ismét egy fájdalmas nap a menhely történetében. Már régóta láttuk, hogy eljárt Igorunk felett az idő, azonban mégis váratlanul ért, amikor eljött a nap, hogy el kell engedjük. Igor is különleges egyéniség volt a menhelyen, hatalmas űrt hagy maga után...Nyugodj békében Igor!

2019.07.20. Igor új helyre költözött a menhely területén, amit mi csak új nevezünk, hogy az öregek udvara. Az előkészítő után, ez a legkellemesebb része a menhelynek, hiszen itt egész nap egy nagy udvar áll a kutyák rendelkezésére. Nem nem véletlen: az idősebb, nagyobb testű kutyák lakhelye ez a rész, hogy kíméljük ízületeiket. Igor is kiérdemelte termetével és korával, hogy ide költözhessen. Azóta kicsit meg is fiatalodott, hiszen csak úgy szárnyal  a boldogságtól. Ennél már csak egy valamivel lehetne jobban feldobni: egy saját gazdival.

Igor kinézetével ellentétben rendkívül jámbor, emberekkel barátságos. Nagy testben hatalmas szív. Napjainkra igencsak nyugodt kutya vált belőle. Egy kis finomságért hajlandó ülni és feküdni is, úgyhogy a régi kutyasuliban bizony ragadt rá valami. Imád sétálni és a sétáltató önkéntesek is imádják őt. De már nagyon várja szerető, gondoskodó gazdiját, aki minden nap sétálna vele egy kicsit.

--- Frissítés:---- Igor pár hónapig gazdis volt, ám nem tudott a családba beilleszkedni. Jártak kutyaiskolába, kutyaterápián is voltak. Igor túlságosan szeret a maga ura lenni, így ha dolgozni akarnak vele, fogja magát és lelép. Az örökbefogadók egy forgalmas út mellett élnek, és a sokadszori kiszökés után jobbnak látták Igort visszahozni, mielőtt baleset éri. Elmondásuk alapján Igornak egy olyan családra van szüksége, aki hatalmas teret biztosít neki, ám nem vár el túl sokat tőle.
Egyszerűen megőrülök a gazdi után! A megtalálóm szerint a tápéi kiskerteknél lévő földeken csavarogtam amikor megtaláltak. Ők adták az Igor nevet is nekem. Teljesen jó kondiban voltam, még ha el is tévedtem biztosan nem olyan rég volt. Jó és barátságos is vagyok csak a lelkem össze van törve. Valaki jöjjön értem! Igor így tovább várja az igazit!

Küllem, egészségi állapot
Ivartalanított
igen
Szín
csíkos
Szőr
rövid
Szívféregteszt
negatív
Viselkedés
Javasolt tartás
lakásban és kertben
Embereket szereti
igen
Kan kutyákkal barátságos
igen
Szuka kutyákkal barátságos
igen
Macskákkal barátságos
nem

Történetem a Tappancsnál

Dátum Állapot Megjegyzés
2017-08-01 Gazdit keres
2023-01-10 In memoriam