Harcos

Adatok
Státusz
In memoriam
Befogadás dátuma
Elvihető (előreláthatóan)
Kutya fajtája
Keverék
keverék
Ivar
Leírás

2022.07.01.: Harcos nevét zord külseje után kapta befogóitól. Azóta tudjuk, valóban nagy harcos, elképesztő élni akarással, ugyanis több életmentő műtéten is túl van. Sajnos azonban nemrég kiderült, hogy a szíve már nem a régi, és ezzel az óriási kánikulával már nem is bírt megküzdeni. Itt hagyott bennünket...Ilyenkor nehéz megtalálni a szavak. Sokunk szívéből vitt magával egy darabkát. Nyugodj békében Harcosunk!

Harcos zord külleme egy igazán infantilis, bohókás jellemet takar. Harcosnak két nagy szerelme van: a játék és a sétálás. Már csak egy kétlábúra lenne szüksége, akivel együtt hódolhatna szenvedélyének egy életen át.

Harcos az autópályán kóborolt, ami veszélyes volt számára is, és a kocsival közlekedőknek is. A szatymazi önkormányzat segítségével sikerült befogni, és a menhelyre juttatni. Chipje nem volt, így nem lehet tudni, hogyan került az utakra. Némi időre van szükségünk, hogy jobban kiismerhessük jellemét, mert állítólag kezdetben agresszíven fogadta az emberi közeledést, de jelenleg a menhelyen nincs vele probléma, sőt szívesen fogadta a simogatást, szeretgetést is, játszani pedig egyenesen imád.

Küllem, egészségi állapot
Ivartalanított
igen
Szín
barna-fehér
Szőr
rövid
Szívféregteszt
negatív
Viselkedés
Javasolt tartás
lakásban és kertben
Embereket szereti
igen

Történetem a Tappancsnál

Dátum Állapot Megjegyzés
2017-08-02 Gazdit keres
2022-07-05 In memoriam