Tempó

Gazdi: Anna & Tempó | 2018. december 24.

Kedves Linda!

Lassan véget ér az év, és csak most tudatosul bennem, hogy Tempó kutyánk már 7 hónapja él velünk. Az, hogy bekerült a családunkba, a legjobb dolog, ami történt velünk 2018-ban, nagyon szeretjük!

Végtelenül kedves, türelmes kutya, mindenkivel jól kijön: kutyákkal, emberekkel egyaránt. A félénksége most is jellemző (alaptermészetéhez tartozó vonás), de soha nem viselkedik emiatt agresszíven. Egyszer sem láttam például, hogy felborzolta volna valakire a szőrét. Nekem ez nagyon szokatlan, mert mindkét előző kutyám elég morcos volt... A megszokott dolgokat nagyon szereti: különösen a kutyafuttatót a falkánkkal, kerítés mentén rohangászni a többiekkel. Szenvedélyesen labdázik órákon keresztül. A túl forgalmas, zajos utcákon továbbra sem szívesen sétál, ugyanakkor meglepő módon szeret mindenféle járművön utazni: a fedélzeten biztonságban érzi magát, mint valami nagy kutyaházban, és rögtön felveszi jellegzetes, kedvenc pózát: keresztbe tett mellső lábakkal fekszik, amitől mindenki meghatódik. Nyáron nagyokat kirándultunk a Mátrában, amit szintén élvezett, titkos vadászösztönök törtek elő belőle.

Hála Istennek jó az egészsége és az étvágya!

Reméljük, hogy sokáig velünk lesz még! Hála érte a Tappancstanyának!

Kívánunk sok szeretettel minden kedves munkatársuknak és lakójuknak boldog, békés ünnepeket, és csodálatos küldetésükhöz az új évben is sok erőt és kitartást!

Gazdi
Anna & Tempó

Hozzászólások