Rambó

Adatok
Státusz
Gazdit keres
Befogadás dátuma
Elvihető (előreláthatóan)
Cica fajtája
Keverék
keverék
Ivar
Leírás

2022.02.09.: Rambó gazdisodása sajnos nagyon rövid életűre sikeredett. Gazdája végül költözés miatt úgy döntött, hogy visszahozza Rambót. De a jó hír, hogy továbbra is tökéletes cicának mondta Rambit, így nem kételkedünk benne, hogy hamarosan eljön számára az igazi!

Frissítés: Jobb oldali medence lapát törése van, ami nem igényel műtétet, összeforr. Viszont két olyan csigolyája sérült, ami a vizelettartásért, székelésért felelős. Pisiltetnünk kell, ami nem egyszerű művelet, de igyekszünk, belejövünk. A székelése miatt nagyobb a pánik, de nedves eledelt kap, paraffin olajjal spékelve, hogy lazább legyen a dolog. A pocakját masszírozzuk, ami nem nehéz, hisz amint meglát minket már dobja is el magát, cukiskodik és imádja a pocak simiket. Fájdalomcsillapító és antibiotikum kúrán lesz egy hétig. Bizakodunk, nagyon erős fiú.

Egy férfi keresett fel minket telefonon, hogy reggel óta hangos macskasírást hall egy kocsi alól, lehet a cica megsérült. Időt és energiát nem sajnálva felkutatta, dobozba rakta és kihozta a menhelyre. Rambó minden porcikájában remegett és üvöltött a fájdalomtól, az ijedségtől. Az a hangos macskasírás nem az a szokványos cicanyávogás, hanem üvöltés, a hang, ami az ember agyáig hatol. Azonnal melegítettük és kapott fájdalomcsillapítót. A hátsó részét nem használta, ezért első dolgunk volt őt állatorvoshoz vinni hétfőn. Rambó az Árvíz utca és a Damjanich utca sarkáról érkezett.

Küllem, egészségi állapot
Szín
fekete
Ivartalanított
igen
Méret
közepes
Szőr
rövid
A macskák immunhiányos betegsége (FIV)
negatív
Macskaleukózis (FeLV)
negatív
Viselkedés
Javasolt tartás
lakásban
Embereket szereti
igen

Történetem a Tappancsnál

Dátum Állapot Megjegyzés
2022-05-10 Gazdit keres
2023-02-07 Gazdira talált
2023-02-09 Gazdit keres

Hozzászólások