Révész

Adatok
Státusz
Gazdira talált
Befogadás dátuma
Elvihető (előreláthatóan)
Kutya fajtája
Keverék
keverék
Kora
15 éves
Ivar
Leírás

Frissítés:
Révész lassan már 6. évét tölti a menhelyen, immár 8 éves, és bizony egy idősödő kutyának romlanak az örökbefogadási esélyei.Egészen hihetetlen, hogy nem szeretett bele még senki, hiszen egyedi külseje mindig mosolyt csal az ember arcára, míg kedvessége szívünket tölti meg melegséggel. Révész már igazi öreg motorosnak számít a menhelyen, sajnos ő már "otthon" van, de mi még reménykedünk benne, hogy van valahol egy család, akit Révész tekintete rabul ejt örökre.
 

Ó, hát hogyan történhetett meg velem ez a merénylet!? Az, hogy Szatymazon az utcán fogtak be. Engem, aki olyan bűbájos kutyus, hogy bárki sírva toporogna értem? Hát ez megtörtént eset. De Te, ugye eljössz értem?

Révész emberekkel nagyon barátságos, kedves, azonban hiperaktív, sok mozgásra van szüksége. Szukákkal nagyon barátságos, kanokkal domináns. Fiatal, sportos családot szeretne, aki kellőképpen le tudja mozgatni. Gyerekek, idősek mellé nem jó választás heves természete miatt, szeret felugrálni, az ember lábán csimpaszkodni, ezért könnyen felboríthat bárkit.

Küllem, egészségi állapot
Ivartalanított
igen
Szín
barna
Szőr
rövid
Szívféregteszt
negatív
Viselkedés
Javasolt tartás
lakásban és kertben
Embereket szereti
igen
Kan kutyákkal barátságos
nem
Szuka kutyákkal barátságos
igen

Történetem a Tappancsnál

Dátum Állapot Megjegyzés
2017-07-31 Gazdit keres
2019-07-25 Gazdira talált