Roti

Adatok
Státusz
In memoriam
Befogadás dátuma
Elvihető (előreláthatóan)
Keverék
keverék
Ivar
Leírás

2023.03.28.: Roti rekeszizomműtétje megvalósult, sajnos viszont amit odabent találtak még az orvosok számára is megdöbbentő volt. A műtét során helyretették a dolgokat, és sikerült is felébreszteni, sajnos azonban pár nap után romlott az állapota, majd feladta a küzdelmet. Elképesztően fájdalmas elveszteni egy ilyen nagyszerű kutyát, aki annyi nehézségen ment át. És talán ő nem bánja, hogy a menhely volt végül a családja, de mi tudjuk, hogy neki is sokkal több figyelem, egy meleg kanapé és egy hosszú boldog élet járt volna. Sokunk szívéből vitt el egy darabkát... Nyugodj békében Roti!

Roti szomorú sorsa sajnos tovább folytatódik. Mostanában kedvetlen volt, így elutazott az állatorvoshoz, ahol kiderült, hogy rekeszizomsérve kiújult, és egyszerű műtéttel nem lehet helyreállítani. Roti egyetlen esélye, hogy Budapesten műtik meg, ezt azonban nagyon nehéz kivitelezni egy menhely számára.

Roti meggyógyult, de sajnos a gazdisodása nem ért révbe. Volt néhány érdeklődő, de aztán valahogy sosem sikerült neki. Nagyon szomorúak vagyunk, amikor egy nagyszerű kutya itt nő fel a menhelyen.

Az úton rohangált, amiből meg is lett a baj, elütötték és a gázoló tovább is hajtott. Egy szemtanú állt meg és hozta be a kiskutyát, akinek sürgős orvosi segítségre volt szüksége. Túl is van az első műtéten, de még hosszú út áll előtte a gyógyuláshoz.

Küllem, egészségi állapot
Ivartalanított
igen
Szín
fekete-cser
Szőr
rövid
Szívféregteszt
negatív
Viselkedés
Javasolt tartás
lakásban
Embereket szereti
igen

Történetem a Tappancsnál

Dátum Állapot Megjegyzés
2021-08-31 Gazdit keres
2023-03-31 In memoriam