Duda

Adatok
Státusz
In memoriam
Befogadás dátuma
Elvihető (előreláthatóan)
Keverék
keverék
Ivar
Leírás

Duda súlyos szívelégtelenségben szenvedett. 2018.02.16-án fájdalmas búcsút kellett vennünk tőle. Nyugodj békében kedves Duda!

 

Volt tappancsos kutyus, aki költözés miatt került hozzánk vissza. Volt gazdija szerint gyerekekkel jól kijön, viszont a macskákat annyira nem szereti. Most egy kicsit félénk még, de ez érhető, hiszen teljesen megváltozott az élete. Kis idővel biztosan oldódni fog, mert már most is barátkozik, ha visszafogottan is.

Messziről jött kutyus azt mond amit akar... Én elég messziről, Baja mellől érkeztem. A megmentőnk lánya hajlandó volt leküzdeni azt a távolságot ami a Tappancs menhelyéig tartott. Tette azt azért hogy jó körülményeket és gondoskodást tudjon nekem. A mamám, a megmentője kertjébe surrant be és ott hozott a világra. Négyen lettünk neki. A néni eltűrt bennünket meg gondoskodott anyuról is hogy tudjon minket szoptatni. Amikor eljött az elválás ideje akkor kerültem ide, Szegedre. Anyut a néni befogadta végleg. És velem mi lesz itt? Oly távol vagyok anyutól... hiányzik! Leszel a pótmamám?

Küllem, egészségi állapot
Ivartalanított
igen
Szín
fekete
Szőr
szálkás
Szívféregteszt
pozitív
Viselkedés
Embereket szereti
igen

Történetem a Tappancsnál

Dátum Állapot Megjegyzés
2017-08-06 Gazdit keres
2018-02-16 In memoriam