Önkéntes munka

A Tappancs Tanya állatmenhely működésével kapcsolatos szervezési munkákat (eledelgyűjtés, programok szervezése), a bajba jutott állatokról szóló bejelentéssekkel kapcsolatos teendőket és a menhely bővítésének, fenntartásának teendőit önkénteseink áldozatkész munkával és elkötelezettséggel végzik.

Sok olyan további kiegészítő feladat van azonban, amelyet idő vagy anyagi források hiányában nem tudunk elvégezni.

Ha kedvet érez ahhoz, hogy bármilyen módon - kutyaetetés, szőrápolás, fizikai munka a menhelyen vagy szervezési munkák, gyűjtések - részt vegyen munkánkban, kérjük jelentkezzen, szeretettel várjuk!

Cicákat kedvelő, azokkal foglalkozni akaró önkéntesek jelentkezését is várjuk, hogy besegíthessenek a menhelyi cicák ellátásába, foglalkozzanak, játszanak velük.

Munkacsoportjaink

  • Menhelysegítők (Tappancs Tanyán rendszeres önkéntes munka a "ház körül" és a kutyáknál vagy a cicáknál)
  • Menhelyi kutyasétáltatók csapata
  • Ideiglenes befogadók (kutya és cica befogadása, ideiglenes tartása)
  • Tappancs Állatvédelmi Őrszolgálat (TŐR)
  • Rendezvényeken segítő, a gazdira váró állatokra vigyázó önkéntesek csapata

Önkénteseink egyre bővülő közösségébe honlapunk kapcsolati űrlapja segítségével jelentkezhet!

Ajánlott linkek:

Ha felkeltettük érdeklődését és szeretne megismerkedni munkánkkal, személyesen is találkozhat velünk számos megszervezésre kerülő program keretében. Ilyen például a minden hónap második szombatján, a Napfény Parkban a Fressnapf előtt tartott adománygyűjtés, az év végi Állatok Karácsonya, a júliusi Állatfesztivál. Ezen kívül számos városi és iskolai rendezvényen jelen vagyunk. Figyelje a híreinket, és az önkéntes csoportunkat!