Segítséget kérünk!

2017. június 28.
Hektor

Az elmúlt 10 hónapban összeszorult szívvel végeztük a munkánkat, és adtuk a legjobbat a mentett állatainknak – azzal a reménnyel, hogy a havi eseti és rendszeres támogatásokkal kiegészítve kihúzzuk az évet. Most már biztosan látjuk, hogy a rendelkezésre álló forrásaink nem lesznek elegendőek a következő adó 1% összegének érkezéséig (aminek nagyságát még nem is tudjuk), így a jövőnk most teljesen bizonytalan.

Most már biztos, hogy 5.000.000 Ft hiányzik ahhoz, hogy augusztusban és szeptemberben is eleget tudjunk tenni a vállalt feladatainknak, hogy működtetni tudjuk Tappancstanya állatmenhelyet, hogy el tudjuk látni a 160 kutyát és a 60 cicát.

Utolsó esélyként fordulunk a honlap olvasóihoz, a támogatóinkhoz, volt védenceink szerető gazdáihoz segítségért, Önhöz és az Önhöz hasonló önzetlen emberekhez, akik követik a munkásságunkat, és az elmúlt 15 évben is mindig segítségünkre siettek.

Havonta 16.000 ember látogatja meg a honlapunkat. Ha most mindenki - aki az elkövetkezendő két hónapban ide látogat -, küldene az adományvonalunkra egy SMS-t, nagyon gyorsan összegyűlne az égetően hányzó összeg (SMS hívószám: 13600, szöveg: 38).

Vagy ha csak a honlapra látogatók 10%-a sietne a segítségünkre, akkor 3200 Ft/fő adomány kihúzna bennünket ebből a nehéz helyzetből. Egyszeri 10.000 Ft pénzadománnyal három ember helyett is segítene.

Ha a honlap látogatói közül minden tizedik segítőkész olvasónk a jövő hónaptól havi 300 Ft rendszeres adománnyal segítenék a munkánkat, akkor a következő években is biztosítani tudják a működésünkhöz a hiányzó összeget. Havi 1000 Ft adománnyal 3 ember helyett is segít! Legegyszerűbben ezt bankjuknál indított havi rendszeres átutalással tehetik meg, de kérésre csekket is küldünk (06 70 380 9922 vagy info [at] tappancs.szeged.hu).

Milyen formában segíthetnek?

UniCredit Bank forintszámla: 10918001-00000019-48600008
Raiffeisen Bank Euro számla: SWIFT (BIC): UBRTHUHB. IBAN: HU43 1206 7008 0145 9721 0020 0003

Bankkártyás eseti adományozással: http://adhat.hu/niok/online-donation/126449
Bankkártyás rendszeres adományozással: http://adhat.hu/niok/online-donation/126449/recurring

Egy hívással/SMS-el 250 Ft: ADHAT vonal 13600, majd 38-as kód
SMS hívószám: 13600, szöveg: 38

Paypal adomány: tappancstanya [at] gmail.com

Ha a szegedi támogatók közül most valaki tárgyi adománnyal segítene bennünket, akkor kérjük, most elsősorban valami olyasmire gondoljon, ami feltétlenül szükséges az állatok ellátásához és amiért egyébként pénzt kellene kiadnunk.

Pld.: macskaalom, junior macskakonzerv, kutya kölyöktáp, kutyaszalámi (a gyógyszerek beadásához), féreghajtó paszta, bármilyen féreghajtó, bármilyen bolhairtó, spot-on, egyszerhasználatos gumikesztyű, bármilyen fertőtlenítőszer, tisztítószer, mosogatószer, fertőtlenítő kézmosó bármilyen kiszerelésben.

Nincs túl kicsi adomány, minden számít! Most különösen igaz ez. Lakóink nevében hálásan köszönjük!

2017.07.11.:

Kedves Támogatóink! Vannak még csodák, és itt most ez a 74.000 jószándékú ember, a Tappancs követő tábora csodát tesz! 
Ez csoda, hogy 2 hét alatt a hiányzó működési összeg egyötöde már össze is gyűlt.
Nagyon hálásak vagyunk a segítségünkre siető minden kedves támogatónak, és örömmel számolunk be arról, hogy már csak 3.964.000 Ft hiányzik ahhoz, hogy szeptemberig eleget tudjunk tenni a kötelezettségeinknek, és ugyanolyan minőségben tudjuk ellátni a Tappancstanyán élő védenceinket.

2017.08.31.:

Nincsenek szavak...
2 hónapja folyamatosan kapjuk az adományokat, a jókívánságokat, árad felénk a szeretet és a drukk, hogy minden sikerüljön, hogy a közös védenceink ellátása, a menhely működése zavartalan legyen, hogy a képen látható nagybeteg Dzseni és minél több sorstársa megmenekülhessen.

A több súlyos betegséggel küzdő, de mindig optimista Dzseni.

Köszönjük! Csak ennyit tudunk mondani, hogy köszönjük!

Ezidáig jóval több mint a fele megérkezett a hiányzó összegnek. Már csak 2.228.239 Ft hiányzik ahhoz, hogy ne adósságokkal kezdjük az októbert.

2017.09.20.

Az elmúlt két és fél hónapban folyamatosan áradt felénk a sorokívüli segítség. Kedves szavak... gondosan összeállított csomagok... pénzadományok... biztatások! Csapatunknak a menhely lakói a legfontosabbak, az elmúlt időszakban különösen tapasztaljuk azt, hogy nem vagyunk egyedül. Nagyon sok támogatónknak, követőnknek szintén fontos ez az ügy!
Felhívásunk óta összegyűjt adományok mellett már csak kb. 1.250.000 forint hiányzik ahhoz, hogy a következő rendkívül nehéz "1%-os esztendőt" (októbertől szeptemberig) adósságok nélkül kezdhessük. Nagyon nehéz időszak elé nézünk, de bízunk abban, hogy összefogással a Tappancstanya ugyanolyan gondoskodással láthatja el ezután is a védenceit, ahogy most.

2017.10.28.

Segítséget kérünk
Egyik örökös lakónk, Said

Hálásan köszönjük az elmúlt 4 hónap életmentő adományait! A rengeteg pénzadománynak, SMS-nek és adományhívásnak, hasznos tárgyi adományoknak köszönhetően állatmenhelyünk hiány nélkül kezdhette az új pénzügyi esztendőt, amiről már tudjuk, hogy nagyon nehéznek ígérkezik. 
Hálásan köszönjük mindenkinek, akik adójuk 1%-val idén is támogatták állatmentő munkánkat, az összeget már megkaptuk a következő 12 hónap működésére. Azért lesz nehéz a következő 12 hónap, mert idén - mint majdnem minden más civil szervezetnek -, nekünk is kevesebb a visszautalt összeg.

Nálunk havi 400.000 Ft kiesést jelent ez az előző évhez képest, ami egy hatalmas hiány.

Ezért újabb segítségkérő felhívással fordulunk alapítványunk támogatói felé: bármilyen kicsi, de havi rendszeres támogatással járulj hozzá a munkánkhoz, hogy a Tappancstanya védenceit ugyanolyan minőségben tudjuk ellátni ezután is, mint azt tettük a korábbi években.

Kérjük, ha teheti, és eddig még nem nyújtott segítséget, a fenti támogatási lehetőségek egyikével járuljon hozzá a védenceink ellátásához!

Köszönjük!

Címkék

Hozzászólások