Állatok karácsonya idén a túlélésért...

2019. november 20.
Menhelyi karácsony

Alapítványunk egész évben azon dolgozik, hogy a Tappancstanyára befogadott árva állatok az év minden napján megkapják a számukra elvárt gondoskodást. Az állatbarátok támogatás nélkül viszont erre nem lennénk képesek.

Kérjük, hogy az év végi ünnepi előkészületeket során szakítsanak időt és figyelmet a védenceinkre is, akik ilyenkor is egy menhelyen várják a csodát, a saját családot. Akik a menhelyen töltik az ünnepeket, csak a támogatók adományainak köszönhetik, hogy boldogan és bizakodva tekintsenek a jövőjükre. Ezért kérjük, ha teheti, adományával tegye szebbé egy menhely kutya vagy cica karácsonyát!

Szeretnénk, ha közösen örülhetünk a védenceink boldogságának. Ők csak ránk számíthatnak, idén különösen nagy a tét! A karácsony kitűnő lehetőség az életüket biztonságosabbá tenni. A karácsonyi előkészületek néha már csak idegőrlő, kapkodó vásárlásokról, kipipálandó tételekről, céltalan, gesztusajándékokról szól. Gondolják át, hogy az az ajándék, amit szeretteiknek kizárólag csak a karácsony alkalmából tervez adni, mennyire szolgálja majd a megajándékozottat, vajon mi lesz, mi lehet az ajándék sorsa az ünnepek után? Mi lenne, ha az állatbarát szeretteinek idén jótékonyságot ajándékozna? Egy menhelysétát, vagy csak azt a tudatot, hogy az ajándéka idén egy árva állatot szolgál. Amennyiben tetszik Önnek ez az ötlet, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi adománya "igazolására" elkészítünk egy köszönő oklevelet, amit akár oda is tehet a karácsonyfa alá a szeretteinek. Az ünnepek alatt így egy kicsit ott lesznek majd Önökkel a mi védenceink is. Árva állatok, kutyák és cicák, kutyák vagy cicák.

Cégeknek ajánljuk, hogy üzletfeleinek szánt év végi apró ajándékokra, képeslapokra szánt összeg egy részét ajánlják fel alapítványunk védencei ellátására. A pénz- és tárgyi adományokról adóigazolást tudunk kiállítani, és kérésre köszönő oklevelet készítünk.

Önkénteseink adományaikat a következő helyen és időben fogadják:

  • 2019. december 14. szombat 10-15 óra között a Napfény Parkban a Fressnapf áruházban (jó idő esetén kint a járdán, nagy hidegben bent az áruházban)
  • Szeretnénk büszkén bemutatni a Tappancstanya lakóit és életkörülményeit, ezért a december hónap minden napján (kivéve csütörtök) 11 órától és 13 órától menhelyi körsétára hívjuk a támogatóinkat, amikor a menhely megtekintése során átadhatják a védenceinknek szánt ajándékaikat is.

 

Adományok a Tappancstanya lakói számára

Mire van a legnagyobb szükségünk?

  • állateledel: napi 67-70 kg fogy el (kutya száraztáp, kölyöktáp, macska konzerveledel, junior eledel, alutálcás cicaeledel)
  • macskaalom: napi 8-10 liter fogy el
  • tisztítószerek, fertőtlenítőszerek, egyszerhasználatos gumikesztyűk bolhairtószerek

 

Amennyiben nem tud ellátogatni a Tappancstanyára, és mégis tárgyi adománnyal támogatná alapítványunkat, akkor kérjük, rendelje meg a kiszemelt ajándékot egy webáruházban, és kiszállítást kérje a Tappancstanya címére:

Tappancs Állatvédő Alapítvány, 6791 Szeged, Sia dűlő 20. Tel: 06-70-380-6966.
A csomagokat a hét minden napján tudjuk fogadni 7-15:30 óra között.

Tesco házhozszállítás esetén ezeket a termékeket minden mennyiségben fel tudjuk használni:

 

ZooPlus webáruház ZooLove termékek, amelyek kedvező árúak és amellyel egy másik civil szervezetet is támogat.

Tisztítószerek ésszerű mennyiségben:

 

Legegyszerűbb módon pénzadománnyal is támogatható a tevékenységünk:

  • bankszámlára utalással: UniCredit Bank, 10918001-00000019-48600008
  • telefonos adományozással: 13600 hívása és a kód: 38, vagy SMS a 13600 számra, SMS szövege: 38
  • bankkártyás adományozással
  • Paypal adományozással: tappancstanya [at] gmail.com

 

Védenceink nevében hálásan köszönjük!

Hozzászólások