Állatok karácsonya 2018.

2018. december 5.
Menhelyi karácsony

Alapítványunk egész évben azon dolgozik, hogy a Tappancstanyára befogadott árva állatok az év minden napján megkapják a számukra elvárt gondoskodást. Az állatbarátok támogatás nélkül viszont erre nem lennénk képesek.

Kérjük, hogy az év végi ünnepi előkészületeket során szakítsanak időt és figyelmet a védenceinkre is, akik ilyenkor is egy menhelyen várják a csodát, a saját családot. Akik a menhelyen töltik az ünnepeket, csak a támogatók adományainak köszönhetik, hogy boldogan és bizakodva tekintsenek a jövőjükre. Ezért kérjük, ha teheti, adományával tegye szebbé egy menhely kutya vagy cica karácsonyát!

Szeretnénk, ha közösen örülhetünk a védenceink boldogságának. Ők csak ránk számíthatnak. A karácsony kitűnő lehetőség az életüket biztonságosabbá tenni. A karácsonyi előkészületek néha már csak idegőrlő, kapkodó vásárlásokról, kipipálandó tételekről, céltalan, gesztusajándékokról szól. Gondolják át, hogy az az ajándék, amit szeretteiknek kizárólag csak a karácsony alkalmából tervez adni, mennyire szolgálja majd a megajándékozottat, vajon mi lesz, mi lehet az ajándék sorsa az ünnepek után? Mi lenne, ha az állatbarát szeretteinek idén jótékonyságot ajándékozna? Egy menhelysétát, vagy csak azt a tudatot, hogy az ajándéka idén egy árva állatot szolgál. Amennyiben tetszik Önnek ez az ötlet, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi adománya "igazolására" elkészítünk egy köszönő oklevelet, amit akár oda is tehet a karácsonyfa alá a szeretteinek. Az ünnepek alatt így egy kicsit ott lesznek majd Önökkel a mi védenceink is. Árva állatok, kutyák és cicák, kutyák vagy cicák.

Önkénteseink adományaikat a következő helyen és időben fogadják:

 • 2018. december 8. szombat 10-15 óra között a Napfény Parkban a Fressnapf áruházban (jó idő esetén kint a járdán, nagy hidegben bent az áruházban)
 • 2018. december 16. vasárnap 10-15 óra között a Szeged Pláza Aldi kasszasoránál (ezen a napon a Szeged Plázában lesz a Bödön kézműves vásár utolsó napja is).
 • 2018. december 21. péntek 15-18 óra között az Árkád Szeged bevásárlóközpont 0 szintjén. Itt a délután során több kutyás bemutató is lesz: 
  16:30-tól magyar kutyafajták (komondorok) bemutatása Engi Emesével
  17:00-tól KEBTANODA engedelmes és ügyességi bemutatója
  17:30-tól Gácsi Mária és terápiás kutyái
 • Szeretnénk büszkén bemutatni a Tappancstanya lakóit és életkörülményeit, ezért a december hónap minden napján 11 órától és 13 órától menhelyi körsétára hívjuk a támogatóinkat, amikor a menhely megtekintése során átadhatják a védenceinknek szánt ajándékaikat is.

 

Adományok a Tappancstanya lakói számára

Mire van a legnagyobb szükségünk?

 • állateledel: napi 67-70 kg fogy el (kutya száraztáp, kölyöktáp, macska konzerveledel, junior eledel, alutálcás eledel)
 • macskaalom: napi 8-10 liter fogy el
 • tisztítószerek, fertőtlenítőszerek, egyszerhasználatos gumikesztyűk bolhairtószerek

 

Amennyiben nem tud ellátogatni a Tappancstanyára, és mégis tárgyi adománnyal támogatná alapítványunkat, akkor kérjük, rendelje meg a kiszemelt ajándékot egy webáruházban, és kiszállítást kérje a Tappancstanya címére:

Tappancs Állatvédő Alapítvány, 6791 Szeged, Sia dűlő 20. Tel: 06-70-380-6966.
A csomagokat a hét minden napján tudjuk fogadni 7-15:30 óra között.

Idén év végén a ZooPlus jóvoltából a vásárlások során keletkező pontokat is alapítványunk védenceinek juttathatják. Részletek itt. Webáruház itt. Ha a Zoolove termékekből a saját álllatának választ, akkor a vételár 10%-val szintén a védenceinket támogatja. Pld. a saját kutyának egy meglepetés ajándékcsomag otthonra, ezzel 2018. karácsonykor automatikusan a vételár 10%-a a Tappancs kutyái kapják.

Tesco házhozszállítás esetén ezeket a termékeket minden mennyiségben fel tudjuk használni:

 

Tisztítószerek észsszerű mennyiségben:

 

Legegyszerűbb módon pénzadománnyal is támogatható a tevékenységünk:

 • bankszámlára utalással: UniCredit Bank, 10918001-00000019-48600008
 • telefonos adományozással: 13600 hívása és a kód: 38, vagy SMS a 13600 számra, SMS szövege: 38
 • bankkártyás adományozással
 • Paypal adományozással: tappancstanya [at] gmail.com

 

Védenceink nevében hálásan köszönjük!

Hozzászólások