Kincses

Adatok
Státusz
Gazdit keres
Befogadás dátuma
Elvihető (előreláthatóan)
Keverék
keverék
Kora
5 hónapos
Ivar
Leírás
Van gazdijelöltje.
Ha mégis szeretné örökbefogadni, kérjük jelentkezzen, hogy a kiválasztott gazdijelölt visszalépése esetén tudjuk értesíteni. Ha korábbi jelentkezése tárgytalanná vált, kérjük erről mihamarabb értesítsen bennünket is.

Kincsest Szegeden a Lehel utcában találta egyik önkéntesünk és nem véletlen, hogy nem bírta ott hagyni. Igazi kis boszorkány, akinek egyik varázslata az, hogyha a szemébe nézünk, akkor egyszerűen belopja magát a szívünkbe. Ártatlan tekintete azonban ne tévesszen meg senkit.  Nagyon magabiztos, karakán kiscsaj, aki azonnal jelzi, ha nem tetszik neki valami, pl. idegenek őt ne akarják emelgetni. Egyébként igazi rosszcsont kölyök, aki mindent megrág, mindennel játszik és ha végzett alszik egy óriásit. Olyan gazdira vágyik, nem enged teljesen szupererejének, hanem ideje korán megtanítja neki, mit szabad és mit nem,  és nem hagyja, hogy a gazdi fejére nőjön.

Oltási programja optimális esetben is két hónapig tart, örökbefogadásuk pedig csak az utolsó oltás után valósulhat meg. Kérjük, ezt vegye figyelembe, ha gazdijelöltnek szeretne jelentkezni.

Küllem, egészségi állapot
Szín
trikolor
Szőr
rövid
Viselkedés
Javasolt tartás
lakásban
Embereket szereti
igen

Történetem a Tappancsnál

Dátum Állapot Megjegyzés
2018-10-16 Gazdit keres

Hozzászólások